GINZA

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 2195 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ginza. Meer weten? Ontdek meer

27 nov 2022 om 20:28 Meer dan 2 uur gewacht!! en dan bellen ze van ja sorry voor zo lang wachten dat was de excuses. Ja dan moet je maar meer personeel aannemen vriend en niet zeggen het duurt max 40min!! Nooit meer wat bestellen daar!!
22 nov 2022 om 22:38 lekker eten , goede personeel, klein beetje duur
25 okt 2022 om 21:43 Snel en netjes geleverd Eten was goed
9 okt 2022 om 19:47 De bezorging was zoals aangegeven. Het eten was niet zo vers en lekker zoals ik van Ginza ben gewend. Hopelijk volgende keer beter
9 okt 2022 om 8:58 Ik kon mijn bestelling na 40 min afhalen, vond ik wat lang. Het was druk in het restaurant dus het afhalen duurde wat langer. Eten was erg lekker, de tonijn tataki alleen iets te doorbakken. Verder echt goed!
2 okt 2022 om 20:48 niet alles van mijn bestelling was geleverd
18 sep 2022 om 23:32 Sushi was vlak van smaak Ondanks dat we ruim van tevoren (3u) hadden besteld toch 15m te laat
13 aug 2022 om 22:43 Garnalen rol was niet geleverd en de biefstuk puntjes. Erg jammer. Wel snelle bezorgtijd