GINZA

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2323 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ginza. Meer weten? Ontdek meer

9 jun 2024 om 20:40 Geen stokjes erbij en geen soja erbij
19 mei 2024 om 20:47 Weer bijgerechten niet gekregen, laatst ook al het geval. Geven aan dat het voor afhalen ~15 minuten duurt, maar dan blijkt het toch meer 30-45m, jammer. Terugkerend probleem bij afhalen dat je langer moet wachten!
18 mei 2024 om 9:38 De rijst van de sushi leek niet helemaal gaar. Het was droog en beet op harde stukjes. eerst dacht ik dat het aan de keuze van de soort sushi lag maar toen ik apart een stukje rijst at merkte ik dat het niet goed gaar was.
10 mei 2024 om 23:26 Hopelijk een eenmalige tegenvaller. Droge sushi met weinig inhoud.
7 mei 2024 om 10:56 Het was snel klaar, zelf opgehaald omdat we 5 minuten voor sluitingstijd hadden besteld. Smaakte goed, lekker vers
29 apr 2024 om 23:27 Express ver van te voren een bezorgtijd geselecteerd zodat het optijd aan zou komen. Alleen was het 25 later dan de aangegeven tijd. Sushi wel goed
27 apr 2024 om 7:00 De sushi was erg lekker
5 apr 2024 om 14:48 Niet normaal!! Restaurant Quality bij je thuis!
29 mrt 2024 om 20:08 Top. Snelle bezorging en goede kwaliteit
22 mrt 2024 om 21:09 te zout en niet te eten
16 mrt 2024 om 21:04 Het was heerlijk
10 mrt 2024 om 21:44 Top en snel.