GINZA

GINZA Sushi & Grill

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 2176 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Ginza. Meer weten? Ontdek meer

13 aug 2022 om 22:43 Garnalen rol was niet geleverd en de biefstuk puntjes. Erg jammer. Wel snelle bezorgtijd
24 jul 2022 om 22:00 Bezorging prima, helaas geen gember meegeleverd en zo n onhandig zakje sojasaus. Sushi was ok. Beetje klein, met name de unagi nigiri moest eens dubbel kijken of er wel nigiri was. Smaak was niet geweldig, wel prima.
19 jul 2022 om 0:39 De sushi was helemaal niet lekker.. jammer we hadden er erg zin in. Bezorger was vriendelijk en op tijd.
6 jul 2022 om 8:00 The sushi was delicious!
3 jul 2022 om 19:44 Heeft zeker gesmaakt en ook zeer snel aangekomen. Bezorgster mag zeker een schouderklopje van jullie krijgen voor de vriendelijke en snelle bezorging van ons eten.
28 jun 2022 om 23:22 eten duurde lang , en toen kregen we eindelijk het eten en toen was het zo koud de sushi koud en de andere gerechten gewoon koud……. NOOIT WEER
21 jun 2022 om 21:36 Normaal wel lekker maar deze keer viel het tegen. Vooral de ebi Tempura was helemaal slof en koud..
17 jun 2022 om 20:30 Zo als altijd snel, vers en heerlijk
30 mei 2022 om 22:43 Heeeelijk!!!
30 mei 2022 om 8:59 Het was behoorlijk laat toen wij op zondag bestelden. De bezorging zou 1 uur duren, echter ging dat gelukkig veel sneller ongeveer 30 min, daar waren wij erg blij mee. Echter viel het eten een beetje tegen, Sushi viel uit elkaar en was plakkerig
29 mei 2022 om 19:40 Vrij laat nog sushi besteld en je merkte direct al dat het niet dezelfde kwaliteit is. Zonde voor dit bedrag
23 mei 2022 om 3:43 Eten was warm aangekomen en werd heel snel bezorgd. En wat smaakte het heerlijk. TOP