GINZA

GINZA Sushi & Grill

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4,5 sterren uit 1562 beoordelingen
26 okt 2020 om 0:16 Goed eten
25 okt 2020 om 20:10 Eten was helaas koud, en pas na een kleine 2 uur bezorgd.. niet voor herhaling vatbaar.. en die goedkope zakjes wasabi en soja, come on
25 okt 2020 om 19:51 Bestelling duurde wat langer dan normaal. Ter compensatie een luxe extra sushi rol gekregen. Eten is altijd top!
25 okt 2020 om 0:45 Ik bestel standaard mijn sushi voor bezorging bij Ginza. Bezorgtijd klopt altijd, edamame was zelfs nog warm! Dat kom je niet vaak meer tegen. Heel blij met jullie! Varinja
24 okt 2020 om 23:33 Ik had gekozen voor afhalen. Er stond een tijd van 45 .Toen ik daar aan kwam 45 min later merkte ik dat mijn bestelling nog niet gezien was en pas wanneer ik er was ze mijn bestelling gingen klaarmaken duurde wel weer 45 min.
23 okt 2020 om 19:39 Snel geleverd en goede sushi. Even heerlijk thuis uiteten tijdens deze tijd. Super vrolijke bezorger! :D
20 okt 2020 om 23:15 Bestelling netjes op tijd geleverd en zoals altijd van goede kwaliteit!
19 okt 2020 om 15:58 Helaas ditmaal een erg slechte ervaring. Eten besteld om 18:00. Kregen melding dat de bestelling onderweg was. Bestelling pas ontvangen om 20:10. En miste ook nog deel van de bestelling! Krijgen alleen niet geleverd retour, geen compensatie verder.....
15 okt 2020 om 19:44 Het was weer heerlijk!!
11 okt 2020 om 23:10 Heerlijk!
11 okt 2020 om 20:55 Heerlijk weer!
9 okt 2020 om 20:16 Was weer erg lekker, zoals we van Ginza gewend zijn.